Tankinksweg 5A – 7495 RL Ambt Delden

Hof van Twente

06 – 12 567 499   

Workshop

Tijdens de workshop mag je zelf ontwerpen of een bestaand voorbeeld uit het atelier namaken. Je kunt een hanger, ring of oorbellen smeden. Alle modellen worden natuurlijk op maat gemaakt.

Na het keuzemoment krijg je een persoonlijk plan van aanpak.

In principe voer je alle handelingen zelf uit zoals: solderen, hameren, zagen, vijlen, schuren en polijsten. Natuurlijk ben ik er altijd om je met plezier te helpen!

Tijd & Wanneer

De workshop edelsmeden begint om 11 uur en zal ongeveer om 17 uur afgelopen zijn. Dit is afhankelijk van de verschillende ontwerpen. In de praktijk betekent dit dat de workshop is afgelopen wanneer iedereen zijn/haar sieraad klaar heeft.

De workshop kun je op een vrijdag of een zaterdag volgen. In overleg gaan we een datum vaststellen.

Voor Wie & Waar

De workshop edelsmeden is bedoeld voor jongeren en volwassenen met maximaal 6 personen. Je kunt je ook alleen aanmelden. Je wordt dan ingedeeld bij een andere groep cursisten.

De workshop wordt in het atelier gehouden waar in het midden één grote professionele werktafel staat met 6 werkplaatsen. Elke werkplaats heeft zijn eigen gereedschapslade. Ook zijn er verschillende machines voorhanden, zodat er goed en snel gewerkt kan worden.

Atelier An heeft voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg.

Cadeaubon workshop 45

Cadeaubon

Je kunt ook iemand verrassen met een cadeaubon, die te besteden is  aan een workshop edelsmeden bij Atelier An.

Aan de binnenzijde van de cadeaubon is een speciale ruimte vrijgehouden waarop je je persoonlijke tekst kunt schrijven. 

Je kunt de cadeaubon aanvragen door te mailen naar info@anedelsmid.nl of te bellen/ appen op 06-12567499. De cadeaubon heb je binnen enkele dagen thuis en wordt gratis in een blanco enveloppe verstuurd zodat het een verrassing blijft.

Je kunt de cadeaubon ook op komen halen. Als je me van te voren even laat weten wanneer je langs wilt komen, leg ik de cadeaubon voor je klaar

Prijs

De prijs van de workshop edelsmeden bedraagt €84,50 inclusief maximaal 10 gram eerste gehalte zilver.

De koffie en de thee met wat lekkers zijn onbeperkt en gratis in het atelier aanwezig.

In de lunchpauze word je getrakteerd op een zelfgemaakte lekkere kop soep. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je eigen versnaperingen mee te nemen. In het atelier is een koelkast aanwezig.

Prijs workshop 55
Cadeaubon?

Mail info@anedelsmid.nl of bel/app 06-12567499.

Deze cadeaubon heb je binnen enkele dagen thuis en wordt gratis verstuurd in een blanco enveloppe, zodat het een verrassing blijft.

Je kunt de cadeaubon ook op komen halen. Als je van te voren even laat weten wanneer je langs wilt komen, leg ik de cadeaubon voor je klaar.

Geldigheid cadeaubon coronavirus
Verloopt je cadeaubon binnenkort? Geen probleem! Alle waardebonnen zijn geldig tot en met juli 2022