Tankinksweg 5A
7495 RL Ambt Delden
Hof van Twente
06 - 12 567 499
0547 - 26 01 84

Workshop

Tijdens de workshop edelsmeden maakt u in een dag uw eigen sieraad. We beginnen om 11.00 uur. Na een uitleg van alle mogelijkheden aan de hand van voorbeelden gaat u bepalen welk ontwerp u gaat maken.

Rond 13.00 uur wordt er een lunchpauze gehouden waarin ik u trakteer op een kop soep. Daarnaast mag u ook uw eigen versnaperingen meenemen. In het atelier is een koelkast aanwezig.
De workshop zal ongeveer om 17.00 uur afgelopen zijn (afhankelijk van het aantal personen en de ontwerpen).
In de praktijk betekent dit dat de workshop is afgelopen wanneer iedereen zijn/haar sieraad klaar heeft!

Voor wie

De workshop edelsmeden is bedoeld voor jongeren en volwassenen.
Deze workshop is uitermate geschikt voor teambuilding, een vrijgezellenfeest, familiedag of moeder-dochterdag. Natuurlijk kan er ook een cadeau gemaakt worden voor iemand anders.

Het resultaat

Het eindresultaat is een geslaagde dag met een draagbaar en uniek sieraad!

Het proces

Om de workshop edelsmeden te volgen is geen voorkennis nodig, omdat het een kennismaking is met het vak goudsmeden. Tijdens de workshop wordt u met veel plezier door mij begeleid. U gaat op een ontspannen manier door het proces.

Op maat

Mocht u een uitzonderlijke kleine of grote maat ring willen maken dan is dit geen probleem. In Atelier An worden de ringen op maat gemaakt!

Stap voor stap

Na de nodige uitleg, aan de hand van voorbeelden, gaat u stap voor stap aan de slag met het ontwerpen, zagen, buigen, solderen, hameren en afwerken van het sieraad. U voert in principe alle handelingen zelf uit. Mocht dit te lastig worden dan ben ik er om u te allen tijde te helpen.  

Wanneer

U kunt de workshop volgen op een vrijdag of op een zaterdag. Samen met u worden de agenda's naast elkaar gelegd om een afspraak te maken.
 

De prijs                                                          

De prijs voor het volgen van een eendaagse workshop bedraagt €74,50 inclusief maximaal 10 gram eerste gehalte zilver. De koffie en de thee met wat lekkers zijn gratis en onbeperkt in het atelier aanwezig. Daarnaast trakteer ik op eigen gemaakte kop soep in de lunchpauze. Ook heeft u de vrijheid om eigen versnapperingen mee te nemen. 

Omdat er zes werkplekken aanwezig zijn, kan ik maximaal zes personen in een workshop begeleiden. Wilt u een workshop volgen, klik dan op contactbel of stuur mij een appje via 06-12567499. 
Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u per e-mail  of via de app een bevestiging.
Wilt u de workshop in de vorm van een cadeaubon geven, klik dan op cadeaubon.

Parkeerplaatsen

Atelier An beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen en is goed bereikbaar vanaf de snelweg.